Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die deze stap zetten, het runnen van een eigen bedrijf. Waar de een zich vooral richt op online verkopen of het aanbieden van virtuele diensten, kiest de ander ervoor om fysiek werk uit te voeren. In beide gevallen zijn er mooie kansen te vinden en is alles mogelijk, omdat je nu eenmaal de baas over jezelf bent. Er zijn echter wel een aantal trucs en tips die ertoe kunnen leiden dat je meer gezien zal worden tot de doelgroep. In dit blog zullen we je vertellen hoe je jouw bedrijf nu echt kunt onderscheiden van de concurrent!

Een eigen bedrijfswagen

Wanneer je jouw eigen bedrijf hebt opgezet, kun je een camionette kopen. Een camionette, ook wel bekend als een bedrijfswagen, zorgt ervoor dat je overal naar toe kunt reizen. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om je auto te leasen op naam van het bedrijf, zodat je niet in je privé-auto hoeft te rijden!

Je kunt een camionette kopen in een standaardkleur, maar zou je er ook voor kunnen kiezen om de camionette te bestickeren. Wanneer je de camionette laat bestickeren, zul je beschikken over een unieke wagen waarmee je jouw bedrijf onder de aandacht brengt bij de mensen. Je bedrijfsnaam en logo valt op bij de doelgroep en men onthoud dit, waarna er wellicht nieuwe klanten bij je langs zullen komen!

De aanschaf van een camionette 

Wanneer je van plan bent om een camionette aan te schaffen, zijn hier diverse mogelijkheden in te vinden. Je kunt een camionette kopen, maar zien we tegenwoordig ook veel wagens die geleased worden door ZZP’ers. Het voordeel van een camionette kopen is dat de auto direct tot de inventaris behoort, terwijl er met het leasen juist wordt afgeweken van een grote investering. Aan de hand van jouw eisen en mogelijkheden, is er altijd een juiste camionette voor jou verkrijgbaar!

Zorg dat je opvalt!

Een belangrijk voordeel van het beschikken over een camionette, is dat je op kunt vallen. Het is dan ook zeker aan te raden om ervoor te zorgen dat je opvalt. Zorg voor opvallende bestickeren en zorg dat de bedrijfsnaam goed te zien is, zodat de doelgroep deze ten alle tijde te zien zal krijgen. Je zult op iedere plek waar je rijdt reclame maken voor jouw bedrijf. In eerste instantie zal dit nog niet opvallen, maar wanneer er eenmaal klanten zijn kan het ineens snel gaan. Succes met je aanpak en veel veilige kilometers toegewenst!