Ze brengen het huis tot leven, houden je bezig en mogen eigenlijk niet ontbreken in de familie, huisdieren! In België zijn er vele huishoudens die over een of meerdere huisdieren beschikken, waardoor we jullie graag meer willen vertellen. Zo zijn er namelijk ook verschillende soorten huisdieren, waardoor ieder dier andere eisen heeft. Een kat vind het bijvoorbeeld niet erg om thuis te blijven, terwijl een hond er juist op uit gaat buitenshuis! Hoe zorg je nu voor de juiste producten voor je huisdier? We vertellen je het graag!

De juiste producten voor ieder avontuur!

Wanneer je beschikt over een of meerdere huisdieren, is het aanbevolen om de juiste producten in huis te hebben. Hier gaat het om het voer, maar ook om de speeltjes en eventuele verblijven voor jouw huisdier. Een hond houdt er namelijk van om in een bench te liggen en is deze nodig voor wanneer je de deur uit gaat, terwijl een kat juist geniet van een krabpaal en zijn verdere plekken in huis. 

Naast producten voor binnenshuis, zijn er ook vele attributen te verkrijgen voor wanneer je er op uit wilt gaan, met bijvoorbeeld de hond! Wanneer je met je hond een boswandeling wilt maken kun je ervoor kiezen om met de auto te reizen, maar biedt de hondenfietskar van Trixie ook een oplossing! 

Maak het gemakkelijk met Trixie

Wanneer je het graag gemakkelijk maakt voor jou en je huisdier, is het aanbevolen om eens een kijkje te nemen bij Trixie. Het assortiment van Trixie bestaat zowel uit vele speeltjes, benches en vervoersmiddelen, als uit snacks en meer! Trixie beschikt over een breed assortiment, waardoor er voor ieder huisdier de juiste producten verkrijgbaar zijn!

Genieten maar!

Wanneer je alles eenmaal hebt aangeschaft, is het tijd om te genieten! Je kunt  gemakkelijk op stap met de hondenfietskar, de katten kunnen relaxen en hun behoefte doen aan de krabpaal en zullen zij allemaal beschikken over hun favoriete snacks. Bovendien beschikt Trixie over verschillende producten voor het opruimen of faciliteren van de behoefte van je huisdier. Hierbij kun je denken aan poepzakjes, schepjes, maar ook aan kattenbakken en vulling!

Trixie zorgt er dus voor dat jouw huisdier een zorgeloos leven zal leiden, doordat alles gemakkelijk aan te schaffen is. Zelf hoef je niet veel moeite te doen voor het aanschaffen van de producten, zodat jij lekker kunt spelen met je favoriete beestje(s). Van ballen, veertjes, speeltjes met snacks en meer, allemaal met de producten van Trixie!