Afgelopen maand ben ik terecht gekomen in een verkeersongeluk. Het gebeurde zo snel dat ik geen idee had van de situatie en daardoor had ik ook geen tijd meer om te reageren of om uit te wijken. Ik houd mij vanaf mijn jeugd al bezig met crossen en met motoren. Mijn vader heeft een aantal motoren en heeft zich altijd actief bezig gehouden met crossen. Je kunt wel zeggen dat het met de paplepel er in is gegoten. Ik ben vaak meegegaan naar race en cross evenementen. Ik vind het gaaf hoe hard er wordt geracet, maar ik vind het ook interessant hoe men aan hun motoren aan het sleutelen zijn. Zelf heb ik vroeger ook nog veel mee gedaan aan cross evenementen, maar dat was voornamelijk bij de jeugd met kleinere motoren. De laatste tijd houd ik me daar iets minder mee bezig, maar ik vind het nog net zo leuk als vroeger. Ik heb nu al een tijd de beschikking over een scooter. Samen met vrienden ga ik vaak lekker een stuk rijden en ook gaan we regelmatig gezamenlijk sleutelen aan onze scooters. Het is een grote hobby van mij waar ik veel tijd aan besteed. Hoewel ik veel van racen houd, probeer ik mij wel aan de verkeersregels te houden. Ik wil namelijk niet in een ongeluk terecht komen, want dat kan nog wel is verkeerd aflopen. Voorheen had ik eigenlijk ook nog nooit echt een verkeersongeluk meegemaakt, maar afgelopen maand overkwam mij toch iets heel vervelends.

Een harde botsing

Toen ik afgelopen maand onderweg was op mijn scooter van werk naar huis ben ik aangereden door een auto. Ik zag in de verte al een tegenliggende auto aankomen, maar niet wetende dat daar nog een andere auto achter zat. Deze auto was van plan om de auto voor hem in te gaan halen, maar hij heeft waarschijnlijk niet in de gaten gehad dat ik ook nog op de weg reed. Vervolgens is hij tijdens zijn inhalingsmanoeuvre tegen mij aan gereden, waarna ik hard in de berm terecht ben gekomen. Ik had flink wat last van mijn schouder en ik kon hem niet meer bewegen. Nadat de hulptroepen gearriveerd waren, zagen zij dat mijn schouder uit de kom was en hebben deze vervolgens weer in de kom gezet. Het deed ontzettend veel pijn en ik heb daar nog veel last van gehad. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een letselschade advocaat in Uden om te kijken of er een mogelijkheid was voor een letselschade vergoeding. Het proces is nog steeds aan de gang, maar ik heb veel vertrouwen in een goede uitkomst.