Na een vreemde zomervakantie te hebben gehad waarin ik ook niet op vakantie ben geweest, staat er weer een nieuw schooljaar voor de deur. Ik ga mijn laatste jaar in van mijn opleiding en dus is voor mij het einde bijna in zicht. In het laatste jaar moet ik echter nog wel veel dingen doen. Naast het volgen van een afstudeerstage heb ik ook nog een paar nieuwe vakken en een paar herkansingen die ik moet halen. Het wordt een druk jaar, maar ik zal erg blij en opgelucht zijn als ik het eindelijk heb weten af te sluiten. In de afgelopen zomer ben ik niet op vakantie gegaan, maar heb ik mij wel bezig gehouden met een verhuizing. Ik heb besloten om voor het laatste jaar op kamers te gaan. In de eerste drie jaar vond ik dat nog niet echt nodig, maar zo tegen het laatste jaar aan leek mij dat wel een goed idee. Het was een idee dat al een langere tijd in mijn hoofd zat en dat heb ik in de afgelopen weken ter uitvoering gebracht. Ik heb al mijn spullen ingepakt en vervolgens in de verhuiswagen gezet. Eindelijk mag ik in de grote stad wonen. Het is een leuke tijd, maar wel een spannende periode waarbij ik rekening zal moeten houden met veel meer verschillende dingen.

Eindelijk op mijzelf

Ik vind het ontzettend leuk om eindelijk op mijzelf te gaan wonen en om op eigen benen te gaan staan. Toch komt daar nog meer bij kijken, dan dat ik van tevoren had verwacht. Je krijgt veel meer verantwoordelijkheid en je moet veel meer klussen volledig zelf doen. Dat vind ik ook niet erg, want ik denk dat het wel goed is voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Het is een nieuwe fase in mijn leven waar ik echt aan toe was. Daarnaast is de woning ook dichterbij mijn werk en bij mijn school. Ik kan overal met de fiets naar toe, alleen is laatst mijn fiets gestolen en moet ik op zoek naar een nieuwe. Het is iets dat ik elke dag gebruik en eigenlijk ook wel afhankelijk van ben.

Op zoek naar een andere fiets

Ik ben nog een student en ik heb net een verhuizing achter de rug, dus je kunt wel begrijpen dat ik liever niet te veel geld kwijt wil zijn aan een andere fiets. Daarom ben ik online op zoek gegaan naar fiets goedkoop om zo te kijken wat er naar boven kwam. Tot mijn verbazing kwamen er nog ontzettend veel mooie fietsen naar boven van een goede kwaliteit. Nadat ik even een aantal fietsen heb vergeleken, heb ik uiteindelijk een keuze kunnen maken.