Wil je er even tussenuit met vrienden, familie of de kinderen? Dan is België een perfecte optie. Je bent er in een handomdraai, het kost niet veel en er zijn veel accommodaties voor groepen te vinden. Bijvoorbeeld via www.groepen.be kun je de leukste vakantiehuizen vinden.

www.groepen.be

Waarom België?

Het is weliswaar vlakbij Nederland, maar toch is België een totaal ander land. Allereerst is de natuur van België geweldig mooi. Denk bijvoorbeeld aan de Ardennen. Kabbelende beekjes, rotsen en woeste rivieren. Dat is absoluut de moeite waard! 

Daarnaast heeft België ook hele leuke steden. Als je met een groep op reis bent, hoef je bovendien geen zorgen te hebben dat je elkaar kwijtraakt. In de meeste delen van het land spreken mensen Vlaams, en dat kunnen wij natuurlijk ook verstaan. In andere delen wordt Frans gesproken en bovendien zijn de Belgen hartstikke goed in Engels. 

www.groepen.be

Cultuur en musea

België heeft veel te bieden op het gebied van cultuur. Oude steden, historische monumenten, prachtige musea. Wie dol is op geschiedenis zit hier helemaal goed. Het is bovendien een plek waar cultuur en natuur zo dicht bij elkaar zijn, dat je de twee prima kunt afwisselen in een reis. 

Op reis met een groep

Een groepsreis regelen is al moeilijk genoeg. Als je met het vliegtuig gaat komt er een hoop gedoe bij kijken. Ga je met de auto, dan moet je genoeg auto’s hebben om iedereen en hun spullen te vervoeren. Je wil dan in ieder geval een perfecte accommodatie. België kent een boel prachtige vakantiehuizen die te huur zijn.