Een ronde horeca bank op maat kun je laten maken bij de meubelmaatwerksite.be. Aldaar denken ze goed mee wat je wil. Het is dus letterlijk op maat gemaakt voor jouw horeca zaak; ook op met de afwerking.

Vernieuwen

Ik wilde mijn sishabar anders hebben als anderen. Sinds dat de lounge hip is heeft iedereen dat. Maar de klant weer terug op stoelen aan een tafeltje plaatsen zag ik ook niet als een oplossing. Omdat ik centraal in het midden van de zaak een grote ruimte had moest daar iets unieks komen zodat de klant daar in een groepje kon zitten. Voorheen stonden daar tafeltjes met stoelen tussen plantenbakken, maar dat was uit de tijd, het leek teveel op een kantoortuin. De oplossing zat in een cirkelvormige bank met centraal een salontafel. De maten, hoogte rugleuning breedte van de bank en de hoogte vanaf de grond gemeten enzovoort, moesten wel overheen komen met de maten van een lounge. Met die gegevens de meubelmaatwerksite.be benadert voor een ronde horeca bank op maat waarbij mij opviel dat zij erin meedenken. Nu heb ik een zitplaats in mijn zaak waarop ik goed verdien omdat het populair is bij de klant.