Dagelijks zitten we thuis wel aan tafel. Of dit is voor het ontbijt, het avondmaal of omdat we gezellig met z’n allen aan het borrelen zijn of een spelletje doen. Gezamenlijk aan tafel zitten is een deel van het warme familie gevoel. En naast dat dit op zichzelf een fijne beleving is kan een mooie eettafel hier zoveel aan bijdragen. Een goede eettafel is makkelijk in gebruik en goed te onderhouden. Maar een mooie eettafel draagt bij aan die heerlijke huiselijke sfeer. Het is de plek waar we lekker eten en drinken. Waar we gezellig met elkaar praten en tot elkaar komen voordat de dag begint en zodra deze weer voorbij is. En daarom wil je een eettafel die functioneel is, sfeervol is én mooi is om te aanschouwen! Laat een massief eikenhouten tafel dit nu allemaal bieden

Een tafel dat leeft

Een massief eikenhouten tafel is een echt natuur product. Dat betekent twee dingen. Ten eerste betekent dit uiteraard dat de tafel vervaardigd wordt van eikenhouten delen, van het massieve blad tot aan de poten. Hierdoor is de tafel uiterst stevig en op elk gewenste manier af te werken. Maar, wil je de levendigheid van de natuur écht in huis halen dan kies je voor een tafel waarin de knoesten en de structuur van de boom nog duidelijk zichtbaar zijn. Dit geeft de tafel die robuuste, mooie look. Wat het ook betekent is, elke boom is uniek en hierdoor ook elke tafel. Van de grove kenmerken van eikenhout tot de fijne details. Elke tafel heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen waardoor deze binnen elk interieur mooi gecombineerd kan worden.

Voor het gezin

Een massief eikenhouten tafel is een tafel voor het hele gezin om aan samen te komen. Een tafel waaraan geleefd wordt. Dit zal zijn sporen achter laten aan de tafel, sporen die nog meer diepte geven, de tafel laten vormen tot de omgeving waarbinnen hij gebruikt wordt. Een bijkomstig voordeel is dat een tafel van eikenhout makkelijk is in de onderhoud ervan. Met de juiste behandeling is vloeistof gemakkelijk te verwijderen zonder dat dit kringen achter laat en mocht het echt een keer nodig zijn dan is het opschuren van het tafelblad en een nieuwe olie of beits laag er overheen voldoende om de tafel een nieuw leven te geven. Ben je opzoek naar een mooie, duurzame tafel die niet alleen lang mee gaat maar ook nog extra sfeer en dimensie geeft aan de eetkamer? Dan zal het hele gezin al snel het genot vinden in het dagelijkse gebruik van een eiken eettafel.